Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2017 14:21:11
Deli članek:

NE Hrvaška, NE Milan! Naslednja destinacija Carla Ancelottija je IZJEMNO PRESENETLJIVA!

Reuters

Veliko se ga je v zadnjih dneh povezovalo z vodenjem Milana, hrvaške reprezentance, želijo si ga tudi na Otoku, toda Carlo Ancelotti je blizu selitve v nekoliko bolj 'eksotično' okolje.

Po tem, ko je italijanski strateg ostal brez službe pri Bayernu, so se zanj ogreli številni klubi. Najprej so ga povezovali z Milanom, ki mu gre kljub kitajskim investicijam letos slabo, nato je Gazzetta dello Sport pisala, da je zelo blizu dogovora s hrvaško nogometno zvezo o tem, da na svetovnem prvenstvu vodi Luko Modrića in druščino, včeraj pa so se zanj zelo ogreli na Otoku. Brez trenerja je namreč ostal Everton, Angleži pa Ancelottija že javno snubijo, da se vrne v premier ligo.

Zdaj italijanski in tudi kitajski mediji zagotavljajo, da je Ancelotti že našel novega delodajalca, in sicer kitajskega prvaka Guangzhou Evergrande. Še več, Kitajci so prepričani, da je le še vprašanje časa, kdaj bo sledila uradna potrditev. Klub si je naslov predčasno zagotovil, ki ga v letošnji sezoni vodi Luis Felipe Scolari. Sezona na kitajskem se bo zaključila 4. novembra, nova pa se bo predvidoma začela na začetku marca naslednje leto.