Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
NU
NU
09.10.2017 17:43:20
Deli članek:

HEYNCKES ŽE V FORMI! Zakaj sem se vrnil? K odločitvi je pripomogel tudi PES!

Reuters

Jupp Heynckes se je po štirih letih uživanja v penziji zdaj vrnil v nogometni svet, Bayernovemu klicu na pomoč se ni mogel upreti, da je bila odločitev lažja, pa so pripomogli tudi žena, hčerka in - pes.

V sezoni 2012/13 je z Bayernom osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, potem pa je, da bi napravil prostor Pepu Guaridoli, odšel v penzijo. Svoje upokojenske dneve je užival na družinski kmetiji, daleč od oči javnosti. Potem je prišel klic Bayerna, ki je potreboval nekoga, ki dobro pozna klub in ki je pripravljen vskočiti kot dežurni gasilec do konca sezone.

"Ni bila lahka odločitev, toda soproga in hčerka sta dejali, da bi to moral storiti. Na to je pes Cando je v znak strinjanja zalajal dvakrat, odločitev je padla in zdaj sem tu," je na ponedeljkovi tiskovni konferenci razlagal Heynckes, za katerega bo to sicer že četrti mandat na klopi bavarskega velikana. "Vem, kaj moram storiti. Moram se usesti in pogovoriti z igralci, da znova začutimo enotnost, igralcem je potrebno vrniti samozavest. Ima jasen načrt," je ob inavguraciji dejal 72-letnik.