stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
2 09.10.2017 16:04:07

Navdušeni Slovaki: Hvala, Slovenci, hvala, fantje! Zvezdnik Marek Hamšik pa je zarjovel: To je sramota!

Slovaki so še kako hvaležni Slovencem, toda ...

Anglija neposredno na svetovno prvenstvo, Slovaška v dodatne kvalifikacije. Toda ali bo temu res tako? No, da bodo Angleži nastopili v Rusiji, ni dvoma, toda Slovaki še naprej trepetajo. Ni namreč izključeno, da bodo med vsemi drugouvrščenimi reprezentancami najslabši, to bi pomenilo, da bi ostali brez dodatnih kvalifikacij. Zato evforija po zadnjem krogu v skupini F ni bila popolna, kmalu po koncu tekem je zavladalo mučno odštevanje do končne odločitve.


Kljub vsemu so bili Slovaki še kako hvaležni nam, Slovencem, ker so naši nogometaši zaustavili Škote. Če bi slednji slavili v Stožicah, bi bilo zagotovo drugi, ker so le remizirali, so jih Slovaki prehiteli z zmago nad Malto. "Hvala, fantje!" je v svoji kolumni zapisal novinar ugledne Pravde in dodal: "Slovaška zveza bi morala Slovencem poslati telegram in se jim zahvaliti za pomoč!"

Toda vsi, kot rečeno, niso prekipevali od zadovoljstva. Eden takšnih je bil zvezdnik Marek Hamšik, ki pa ga niso razjezili Slovenci, ampak nekaj povsem drugega. "Naš cilj je bil drugo mesto, kar nam je uspelo. Žal usode nimamo več v svojih rokah. Morali bomo počakati na ostale rezultate in upati na srečo. Drugo mesto je vsekakor velik uspeh, sploh v skupini, v kateri smo bili. Toda sistem je sramoten. Narobe je, da moramo čakati!" se je razburil nogometaš Napolija.

Članki iz rubrike