mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
11 09.10.2017 16:50:38

Radenko Mijatović brez ZADRŽKOV in brez MILOSTI odgovoril Srečku Katancu: Dogovor s Kavčičem? Četrto mesto kot cilj? S tem je TAKOLE!

Grega Wernig
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović o selektorju, njegovih besedah, ciljih, nasledniku ...

Mijatović je poudaril, da si bo NZS vzela dovolj časa za iskanje Katančevega naslednika, prav tako je spregovoril tudi o svojem presenečenju, ker je dosedanji selektor po tekmi s Škotsko na tako direkten način nastopil na svoji zadnji tiskovni konferenci. Da je s tem milo rečeno "namočil" tudi svojega delodajalca in s tem torej tudi Mijatovića, ni nobenega dvoma. Toda predsednik NZS je poudaril, da njemu dogovor, ki je bil sklenjen še v času, ko je zvezo vodil zdajšnji prvi mož Uefe Aleksander Čeferin, ni bil znan. Vsaj do pred kratkim ne.

katanec gw
Grega Wernig

KATANČEVE BESEDE NE BODO NIKAKRŠNA PREDNOST
"Lahko rečem, da sem bil kar malo presenečen nad Katančevimi besedami glede njegovega naslednika. Za konkretne dogovore, če so res obstajali, res nisem vedel. Dejstvo je, da mi je Katanec v enem od pogovorov sicer omenil, da bi bilo najbolj primerno, če bi za njim reprezentanco vodil Tomaž Kavčič, in da so se o tem zares pogovarjali. Ampak kot rečeno, jaz pri teh pogovorih nisem sodeloval in mi dolgo tudi niso bili poznani," je poudaril Radenko Mijatović in nadaljeval: "To je bil, predvidevam, tako ali tako prej usten dogovor kot karkoli konkretnega, na papir zapisanega ..."

...

DRUGO MESTO NI BIL POGOJ, JE BIL PA CILJ OZIROMA ŽELJA
Mijatović je bo tem poudaril tudi, da četrto mesto v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 zagotovo ne more biti uspeh oziroma uresničen cilj. "Poglejte, okvirni cilji so bili vsekakor postavljeni že pred začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo. In v tej skupini je bil osnovni cilj zagotovo uvrstitev v dodatne kvalifikacije. Ni bil pogoj, bil pa je cilj oziroma želja, kar smo ponovili in se strinjali tudi ob mojem prevzemu predsedniške funkcije. Res je, da smo bili v zahtevni skupini, v kateri je Anglija izstopala, je bila pa zato Slovenija še kako izenačena v možnostih s Škotsko in Slovaško. Zato smo tudi verjeli, da nam lahko uspe. Škoda le, ker smo na nekaterih tekmah dejansko odigrali preslabo."

CELOTEN POGOVOR S PREDSEDNIKOM NZS SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN, V KATEREM RAZKRIVAMO TUDI IME TUJEGA STROKOVNJAKA, S KATERIM NAJ BI SE KROVNA ORGANIZACIJA SESTALA ŽE V TEM TEDNU!

Članki iz rubrike