Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2017 15:42:07
Deli članek:

Mourinho dobil svojo AVENIJO! IRONIČNO pa mu vozni pas ne bi mogel biti bolj PISAN na kožo!

Joseja Mourinha je doletela posebna čast.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je v torek obiskal rodno mesto Setubale, kjer so eno od ulic poimenovali po njem - zdaj imajo v tem mestu Avenijo Joseja Mourinha.

Za to je "kriva" županja Setubala Maria das Dores Meira, ki je s prebivalci tega mesta zelo ponosna na vse Josejeve dosežke.

"Sprašujete me, če cenim to potezo, odgovor je, seveda. Sprašujete me, če gre za čustven trenutek, odgovor je, seveda. Sprašujete me, ali se počutim ponosnega zaradi vaših besed in Avenije Josea Mourinha, odgovor je seveda, seveda na vsa tri vprašanja," je dejal Portugalec, ki pravi, da svoje mesto še vedno ljubi, ker tu še vedno živi njegova mama in kjer se vedno počuti bliže očetu. "Tudi moji otroci imajo to mesto radi, čeprav tu nikoli niso živeli. To je edino mesto, v katerem se počutim, kot doma, kjer se ljudje normalno obnašajo do mene, kjer me prijatelji kličejo Ze in ne "The special One"," je še dejal Jose.

Ob tem dogodku pa se komentiranju nismo mogli zadržati pri slovitem mediju ESPN UK, ki so ob novici o Aveniji Joseja Mourinha zapisali, da je do njih že prišla govorica, da naj bi bilo na tej Aveniji parkiranih veliko avtobusov.

S tem so se seveda pošalili iz strategije igre, ki jo že dolga leta goji Portugalec, o katerem pravijo, da večkrat pred gol svoje ekipe postavi kar avtobus.