Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2017 11:54:48
Deli članek:

RAZDOR v slačilnici angleškega velikana: SPET sta razjezila soigralce

Poleti se je veliko govorilo o dogajanju v klubu, vendar vse preveč o stvareh, ki niso bile všeč navijačem.

Pri Arsenalu imajo očitno ogromno težav s svojima glavnima zvezdnikoma Mesutom Özilom in Alexisom Sanchezom. Obema po koncu sezone poteče pogodba, nove pa ne želita podpisati.

Za oba je bilo poleti kar nekaj zanimanja, vendar sta ostala na stadionu Emirates. Trener Arsene Wenger ju ni želel prodati, naslednje poletje pa bi lahko ostal brez njiju in brez kakršnekoli odškodnine.

To so zgodbice, ki so se jih naposlušali tudi njuni soigralci. Tem pa seveda ni všeč, kaj se dogaja okoli njih. In to nezadovoljstvo je zdaj samo še večje.

Razlog za to je, da se Özil in Sanchez po tekmah ne udeležujeta srečanj z novinarji, niti obveznosti, ki jih imajo igralci do sponzorjev. Tako je bilo tudi po pokalni zmagi nad Doncastrom, ko je bilo organizirano srečanje s pokrovitelji kluba. Tam so bili praktično vsi fantje, tudi poškodovani Danny Welbeck, Čilenec in Nemec pa sta ostala doma.

Reuters
Pri Arsenalu zatrjujejo, da nista mogla priti zaradi bolezni, čeprav je Sanchez dan prej odigral vseh 90 minut, nekaj dni pozneje pa sta oba normalno igrala na naslednjem obračunu z West Hamom. To je povzročilo kar precej hude krvi med njunimi soigralci, ki imajo dovolj tega, da se z njima 'dela v rokavicah'.

V teh dneh so spet postale glasnejše govorice o tem, da bi se Özil v januarskem prestopnem roku lahko preselil k Manchester Unitedu ali milanskemu Interju, medtem ko naj bi obstajala možnost, da bi Sanchez odšel v PSG.