Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2017 15:24:08
Deli članek:

PIQUE šokiral kot še nikoli! Odnos s 'sovražnikom' RAMOSOM? Prvič lahko povem: tako daleč sva, da bova kmalu naredila TOLE

Gerard Pique je nastopil na tiskovni konferenci in med drugim spregovoril tudi o odnosu z reprezentančnim partnerjem in klubskim sovražnikom.

"Želim ostati v španski reprezentanci. Če bi odšel, bi to bila zmaga ljudi, ki mi želijo slabo, in te zmage jim ne želim dati. Pa tudi rad igram za Španijo in v tem ne vidim nobenega problema. Želim si, da bi se Katalonija odcepila in da bi nekega dne igral za Katalonijo, zdaj pa želim igrati za Španijo. To se mi zdi normalno, Katalonija je kot 18-letni otrok, ki zdaj pač želi stran od mame," je na dolgi tiskovni konferenci Pique dejal o svojih pogledih, o referendumu, o solzah in o tem, zakaj ne zapusti reprezentančnega zbora.

Veliko vprašanj pa je dobil o Ramosu, saj naj bi bil njun odnos že prej slab in naj bi ga referendum le še poslabšal. "Vse to so laži, velike laži. Prvič vam lahko povem nekaj, kar najbolje pove, kakšpen odnos odnos imava. Sodelujeva zelo dobro in pri tem sva tako daleč, da bova kmalu naredila skupen posel. Lotila se bova skupnega poslovnega projekta, o katerem boste več izvedeli kmalu. No, toliko o tem," je dejal katalonski simbol in simbol Barcelone.

Ramos je seveda kapetan Reala in kapetan španske izbrane vrste, s Piquejem se je na igrišču pogosto sprl, a oba trdita, da gre zgolj za pozitivno tekmovalno napetost ter da sta za Španijo vedno brez težav igrala skupaj. Še več, velikokrat sta že poudarila dober odnos, ki pa mu je glede na sedanje Piquejeve besede zdaj preprosto treba verjeti.