Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2017 08:30:18
Deli članek:

To si lahko pokloni samo Ronaldo: Najslajše in najbolj PREGREŠNO DRAGO darilo vseh časov! (video)

Cristiano Ronaldo se je pohvalil z najnovejšo pridobitvijo.

Cristiano Ronaldo je med tednom na tekmi lige prvakov zabeležil že svoj 400. nastop v dresu Reala, ob vrnitvi iz Dortmunda pa ga je pričakalo morda celo najslajše darilo vseh časov. Portugalski nogometni zvezdnik je znan kot velik ljubitelj hitrih avtomobilov, zadnji pa je resnično nekaj posebnega.

Član Reala je eden prvih, ki je dobil najnovejši model Bugattija. Superšportno vozilo, ki premore neverjetnih 1500 konjskih moči, je izdelek le za redke, saj si ga zaradi navite cene ne more privoščiti navaden smrtnik.

Ronaldo je zanj odštel okoli 2,5 milijona evrov, kolikor znaša osnovni model, glede na nekatere podrobnosti v notranjosti, kot so denimo posebej vgravirani vzglavniki, pa je bila končna cena verjetno nekaj tisočakov višja.

In še nekaj tehničnih bombončkov: model Chiron je med testi podrl kar nekaj hitrostnih rekordov, med drugim do 100 kilometrov na uro pospeši v 2,4 sekunde, do "štiristotice" potrebuje 32,6 sekund, končna hitrost znaša več kot 460 km/h, a je ta omejena "le" na 420 km/h.