Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2017 08:19:50
Deli članek:

42 milijonov evrov in kapetanski trak, nato pa ... Bonuccijeva predstava iz čisto prave NOČNE MORE (video)

Profimedia

Milan je včeraj komaj premagal Rijeko, Leonardo Bonucci pa je bil eden najslabših na zelenici San Sira.

Uh, kako GROZLJIVA predstava Leonarda Bonuccija! Dolgoletni član Juventusa se je letos poleti preselil k Milanu in bil predstavljen kot ena največjih okrepitev zadnjega desetletja. Rdeče-črni so za centralnega branilca odšteli kar 42 milijonov evrov, hkrati so Bonucciju namenili tudi kapetanski trak. Toda več kot očitno je, da se Bonucci v novem klubu še lovi, vrhunec njegovih slabih iger v zadnjem času pa je sledil sinoči, ko se je Milan v ligi Europa pomeril z Rijeko.

Bonucci je postregel s predstavo iz čisto prave NOČNE MORE. Ne samo, da je zakuhal prvi gol gostov, ki jim je kakopak poveljeval Matjaž Kek, tudi sicer je igral naravnost katastrofalno. Nič kolikokrat je žogo podal naravnost v noge nogometašem Rijeke, bil sila nezanesljiv in tudi neodgovoren. Po tekmi je pričakovano postal velika tarča kritik tako strokovnjakov tudi laične javnosti. na twitterju so se številni spravili nanj, češ da tako slab ni bil še nikdar. No, se je pa vsaj malce odkupil v napadu, saj je podal za drugi gol svojega kluba, čeprav bolj nehote kot nalašč ...

"Zakaj sem ga po tekmi tako strastno objel? No, to je bil objem, poln čustev, toda hkrati sem ga želel tudi okarati, saj bi morali na mirnejši in na boljši način pripeljati tekmo do konca. Ne moremo si privoščiti takšnih golov, ne smemo biti tako naivni v obrambi," je Bonuccija pograjal tudi njegov trener Vincenzo Montella.