Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2017 08:13:43
Deli članek:

Po veliki DRAMI na San Siru je Matjaž Kek RAZČETVERIL svoje varovance: To ni NESREČA, povem vam, zakaj smo izgubili!

Reuters

Čeprav je deset minut pred koncem tekme v Milanu kazalo na gladko zmago domačinov, so gledalci na San Siru videli pravo dramo. Matjaž Kek pa po koncu tekme ni skrival besa zaradi svojih varovancev.

Ko je semafor na kultnem San Siru v 83. minuti tekme kazal rezultat 2:0 v korist domače ekipe, ni nihče upal pomisliti na to, kar je nato sledilo. Varovanci Matjaža Keka so se namreč v epskem slogu vrnili v igro. V 84. minuti je namreč v polno zadel Maxwell Acosty, pet minut kasneje pa je Matic Črnic izsilil enajstmetrovko, v polno pa je na veselje kakšnih 5000 navijačev Rijeke zadel Josip Elez. Gostje so že začeli praznovati veliko točko, a kaj, ko je v 94. minuti tekme Patrick Cutrone šokiral obrambo Rijeke in tri točke so vendarle ostale doma. 

Matjaž Kek je bil po tekmi besen, kot že dolgo ne. "Ko iz rok izpustite tri priložnosti in na tako naiven način prejmete tri gole, potem se lahko na eni strani pritožujete, po drugi pa to ne more biti več slučaj. Nekateri izkušeni igralci, ki bi se morali spopasti s tem, so videti povsem prestrašeno. V prvih 15 minutah ter na koncu tekme smo pokazali, da lahko igramo z Milanom. Toda nimamo tiste želje in 'inata', že drugič smo prejeli gol v zadnjih minutah. To ni samo nesreča," je kar bruhalo iz jeznega Keka, ki je nadaljeval: "Padec koncentracije? Prosim vas lepo! Ko imate 2:2 in v 95. minuti dobite gol, potem vam manjka želja. Čez tri dni nas čaka nova tekma. Občutek imam, da nekateri igralci ne morejo igrati v takšnem ritmu ali nimajo želje ali niso pripravljeni dati vse od sebe."