Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2017 11:28:16
Deli članek:

KRALJ SE VRAČA! Milivoje Novaković spet tam, kjer je že blestel, toda tokrat ne bo igral, ampak ...

Drago Wernig - TAKA

Milivoje Novaković se vrača na kraj zločina.

Nocoj se v Nemčiji obeta naravnost eksplozivna tekma lige Europa, pri Kölnu in njegovih vročekrvnih navijačih bo gostovala Crvena zvezda, ki jo bo s tribun podpiralo več kot 2000 ljudi. V mestu naj bi bilo sicer več kot 500 pristašev beograjskega kluba, tja je odšel tudi razvpiti Ivan Bogdanov, ki pa ga je nemška policija aretirala že pred tekmo.

Ob tem nemški mediji poročajo, da bo na tekmi tudi v Kölnu sila priljubljeni slovenski legendarni napadalec Milivoje Novaković. Slednji je živa legenda Kölna, skupaj s Tonijem Polsterjem je tudi najboljši tuji strelec v zgodovini tega nemškega prvoligaša. Novaković se je sicer od Kölna poslovil leta 2014, kot poroča Express, pa se bo zdaj sploh prvič od tedaj vrnil na stadion RheinEnergie.

"Na tekmo grem skupaj z očetom in dvena prijateljema, res se veselim," je Expressu (pri slednjem so novico napovedali kar z besedami, da se kralj vrača ...) povedal Novaković, ki je kariero sklenil v dresu Maribora, in nadaljeval: "V tej sezoni sem si ogledal kar nekaj tekem Kölna in škoda, ker ima ekipa probleme. Toda prepričan sem, da bodo proti Beograjčanom dosegli prvo zmago. Köln bo zmagal."

Reuters