Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2017 10:13:04
Deli članek:

ZEMLJA kliče Davida Alabo! TAKOLE ga je Kylian Mbappe z norim trikom poslal po burek, ki ga Avstrijec ŠE VEDNO išče (video)

Ne samo da je PSG premagal Bayern s 3:0, videli smo tudi nekaj dodatnih ponižanj.

Najbolj izrazito ob akciji za tretji zadetek Parižanov, ki ga je dosegel Neymar in ob katerem je v vsem svojem sijaju zablestel šele 18-letni francoski super zvezdnik Kylian Mbappe. V polnem teku je prejel žogo na desni strani in se z njo spustil v kazenski prostor, kjer pa ga je čakal eden najboljših bočnih branilcev na svetu David Alaba. Obetal se je torej zanimiv obračun pri polni hitrosti, ki pa se je sprevrgel v popolno ponižanje izkušenega Avstrijca.

Mbappe je pokazal, zakaj je bil že to poletje in pri tej starosti vreden kar 180 milijonov. Z nezmanjšano hitrostjo je potegnil v desno, nakazal strel, nato pa s potegom v levo povsem zavrtel Alabo in ga poslal nekam, kjer se ubogi Avstrijec še danes išče. Oziroma išče pregovorni burek, po katerega ga je poslala Francoz. Nič čudnega, da je spodnji posnetek postal velika uspešnica svetovnega spleta in raznih družabnih omrežij.

Uživajte.