Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2017 09:55:32
Deli članek:

NORA IZPOVED nogometaša Crvene zvezde! Kaj je počel v postelji z babico svoje žene? (video)

Nogometaš Crvene zvezde Vujadin Savić je v pogovorni oddaji na srbski televiziji povedal vse. Ampak res vse. Brez sramu je razlagal o noči, ki bi jo večina že naslednji dan potisnila nekam globoko in nanjo pozabila za vse večne čase.

Vendar, Savić je drugačen tip. Zanj opijanje brez meja in blamiranje v hiši njegove žene Mirke Vasiljević v družbi njene tete, strica, dedka in babice ni nič posebnega. O tem je oni dan veselo razlagal širokemu avditoriju in pogovorno oddajo, ki je zdaj postala spletna uspešnica, izstrelil v orbito.

Gledalci so se ob njegovi pripovedi zabavali in smejali na vsa usta. Savić pa je razlagal, kot da govori o nečem povsem običajnem. Razlagal je o noči, v kateri se je napil do mrtvega, iz gostilne so ga nezavednega prinesli v hišo, kjer je najprej pobruhal kavč, potem še posteljo, v kateri sta spala ženina babica in dedek. Med njiju se je po bruhanju, ki ga je utrudilo, ulegel. Začelo ga je zebsti, zato je odejo kratko malo vzel babici Živki, ona se je ob tem v spanju premaknila in se želela izboriti za svojo odejo, Vujadin pa jo je odrinil, da se je zvalila in padla v njegovo bruhanje.

Profimedia


Po tej izpovedi je nogometaš še dejal, da je babica Živka prava "legenda" in da jo ob tej priložnosti pozdravlja. Naslednji dan bi se moral 27-letni branilec vrniti v Moldavijo, kjer je takrat branil barve Šerifa, vendar so pred tem v hišo prišli zdravniki, da so mu dali infuzijo.

Na tem mestu objavljamo video posnetek izpovedi nekdanjega člana Bordeauxa, Dynama iz Dresdna, Arminie, Watforda in moldavskega Šerifa, danes pa igralca Crvene zvezde, kjer je tudi začel svojo kariero.