Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.07.2017 10:40:38
Deli članek:

Velik preobrat! Mourinho bo znova zrušil svetovni rekord in Chelseaju speljal odličnega napadalca

Reuters

Prejšnje poletje je Manchester United zrušil svetovni rekord, ko je za 105 milijonov evrov iz Juventusa pripeljal Paula Pogbaja. Zdaj bo kot vse kaže znova zrušil svetovni rekord.

Angleški mediji so v zadnjih tednih nenehno poročali, da bo Antonio Conte k Chelseaju pripeljal oziroma bolje rečeno vrnil odličnega belgijskega napadalca Romeluja Lukakuja. Drugi najboljši strelec premier lige v prejšnji sezoni je bil bojda predviden kot zamenjava za Diega Costo, toda po poročanju Daily Maila naj bi prišlo do velikanskega preobrata. 

24-letni robustni napadalec bo po poročanju omenjenega medija okrepil Manchester United, kamor ga je baje uspel zvabiti Jose Mourinho. Ne samo to, rdeči vragi so Evertonu pripravljeni plačati precej večjo odškodnino od modrih iz Londona. Govori se, da bo Mourinho znova zrušil svetovni rekord in za Lukakuja odštel 114 milijonov evrov (100 milijonov funtov)! 

vszi
Če Chelsea ni uspel v svoje vrste privabiti Romela Lukaka ...

Angleški mediji še poročajo, da bo po vsej verjetnosti v posel vključen tudi dozdajšnji kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney, ki naj bi se vrnil v Everton, klub, ki ga je izstrelil med zvezde.