Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
06.07.2017 08:34:35
Deli članek:

Velikanski škandal: Štirje brazilski nogometaši dobili nogo zaradi prav posebnega masturbiranja (video +18)

Štirje nogometaši so v slačilnici počeli nekaj, kar v Braziliji velja za velik greh.

Brazilija velja za zelo verno državo, zaradi česar je dejanje štirih nogometašev kluba Sport Club Gaucho dvignilo toliko več prahu. Še več, predsednik kluba se jim je moral zaradi tega odreči, pa čeprav so veljali za zelo pomembne člene ekipe z juga Brazilije.

V javnost je namreč prišel posnetek, ki sploh ne bi smel. Na videoposnetku je vidna trojica nogometašev, eden od njih kleči na kolenih, druga dva pa ročno zadovoljuje. To dejanje je med tamkajšnjo javnostjo povzročil velikansko zgražanje, predsedniku brazilskega nižjeligaša pa ni preostalo drugega, kot da je trojici nogometašev in "snemalcu" zaradi velikanskih pritiskov pokazal vrata.

"Tudi če so na posnetku heteroseksualci, bi sprejeli enako odločitev. Nimamo nobenih predsodkov, to ni bilo moralno dejanje," je sporočil predstavnik kluba, ki se je hkrati odzval na očitke gejevske skupnosti, da so v klubu odpustili nogometaši na podlagi spolne usmerjenosti. Precej bolj sporno je bilo dejstvo, da so se med tem početjem snemali, posnetek pa nekako spravili v javnost ...