Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.07.2017 08:16:18
Deli članek:

V glavo! Besni velikan udaril po Barci: Že tretjič hoče našega igralca in že tretjič se smeši, ker ...

Barcelona je v zadnjih letih znana po napačnih odločitvah in napakah na nogometni tržnici. Gre ponovno po tej poti?

Glavni cilj Kataloncev je to poletje Marco Verratti. O tem ni nobenega dvoma, italijanskega vezista PSG-ja želijo na Camp Nou pripeljati za vsako ceno in že kak mesec vodijo politiko pritiskov, tajnih sestankov, tudi izsiljevanja. PSG je na to že nekajkrat opozoril, zdaj pa mu je vsega dovolj. Eden od njegovih funkcionarjev je spregovoril za katalonski Sport, stresel ves gnev na Barcelono in ob tem tudi razkril nekaj neverjetnih zadev.

"Naj vam povem, da Barcelona že tretjič skuša priti do našega igralca na tak način. Hotela je Thiaga Silvo, leto pozneje je hotela Marquinhosa. Obakrat smo ji dejali, da izgublja čas in energijo, a je vztrajala in se osmešila. Tega takrat nismo poudarjali javno, zdaj pa je čas. Tokrat Barcelona čas in energijo izgublja z Verrattijem, že tretjič se smeši, ker do igralca preprosto ne more priti. In že tretjič se bo osmešila," je poudaril sodelavec katarskega lastnika.

Slišati je kar prepričljivo, ob tem pa je - kot poudarjajo pri Sportu - treba vedeti, da je PSG letos še nekoliko bolj nastrojen. Jasno, zaradi osmine finala lige prvakov, v kateri je Barcelono na prvi tekmi premagal 4:0, nato pa na povratni izgubil 1:6 ob številnih velikih sodniških napakah v korist ponosa Katalonije. Slišati je, kot da je v pariškem glasu tudi nekaj maščevanja, privoščljivosti in želje blatiti ugled. Uspešno, ni kaj.