sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 07.06.2017 09:27:27

Srce parajoča usoda majhnega navijača Sunderlanda in prečudovita misija angleškega reprezentanta

Najbolj znani mali navijač Sunderlanda Bradley Lowery je pred dnevi dobil najslabšo novico.

Nogomet je spisal eno od najlepših, a hkrati eno od najbolj srce parajočih zgodb o prijateljstvu med angleškim reprezentantom Jermainom Defoejem in komaj šestletnim Bradleyjem, ki je zbolel za redko in neozdravljivo obliko tumorja. Začelo se je s toplim pozdravom, malček je namreč navijač Sunderlanda, Defoejevega zadnjega kluba, nadaljevalo se je z obiski bolnišnice, urami skupne igre in druženju, ki je malčku vsaj za hip lajšalo bolečine. Tudi Defoe in njegova žena sta se navezala na malčka, z njim preživljata toliko časa, kot je bilo mogoče, najbolj pa se je v spomin vtisnil trenutek, ko je Bradley pred tekmo angleške reprezentance kot maskota prisrčno objel svojega velikega prijatelja. Za piko na pa je Defoe na tisti tekmi tudi zabil.

defoe bradley

Zdaj je Bradley dobil najslabše možne novice. Kljub številnemu zdravljenju in različnim metodam se je rak razširil po celem telesu, pred njim je le še nekaj tednov življenja. "To, kar je Bradley prinesel v moje življenje in kar sem jaz v njegovega, je res nekaj posebnega. Res imam veliko lepih spominov na to, kar sva doživela skupaj. Res sem lahko hvaležen za to."

defoe lowery 3

Defoe, ki se trenutno pripravlja na pomembno tekmo 'slovenske' skupine F s Škotsko, je bil popolnoma na tleh, ko je izvedel, da je pred Bradleyjem le še nekaj tednov življenja. "Vsak dan, ko se zbudim, je prva stvar ta, da pošljem sms njegovi mami in povprašam, kako se malček počuti. Ko bom končal reprezentančno akcijo, bom šel do njega, ga obiskal. Z njim želim preživeti čim več časa, ki mu je še preostal."

Članki iz rubrike