Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.06.2017 17:53:09
Deli članek:

Veliko presenečenje: Borussia našla menjavo za Aubameyanga!?

Borussia bo v poletnem prestopnem roku ostala brez prvega strelca Pierra-Emericka Aubameyanga, ki bo kariero verjetno nadaljeval v PSG-ju.

Črno-rumeni zdaj iščejo napadalca, ki bo zapolnil nastalo vrzel. Dortmundčani so danes najprej objavili ime novega trenerja, to je Nizozemec Peter Bosz, glede novega napadalca pa iz Nemčije prihajajo zelo zanimive in predvsem presenetljive informacije.

Pred stadionom je bil namreč tudi sloviti nogometni zastopnik Mino Raiola, ki je novinarjem postregel z bombastično novico. Povedal je, da se Borussia in Marseille zanimata za enega izmed njegovih varovancev. In sicer za nikogar drugega kot Maria Balotellija!

Ko so Raiolo vprašali, ali je prišel, da bi se dogovoril o morebitnem Balotellijevem prestopu v Borussio, je odgovoril pritrdilno. Nato pa dodal: "Balotelli bo igral za Dortmund."

Profimedia
Seveda je bil ob teh besedah marsikdo izredno skeptičen, saj so mnogi v nejeveri samo dvignili obrv. Obstaja možnost, da se je v Dortmundu mudil zaradi katerega od mlajših igralcev, ki jih zastopa.

Je pa res, da bo Balotelli kmalu brez delodajalca, konec meseca mu namreč poteče pogodba. V zadnji sezoni je za Nice na 23 tekmah francoskega prvenstva zabil 15 golov, v vseh tekmovanjih skupaj pa je nastopil na 28 srečanjih in zadel sedemnajstkrat.

Kontroverzni Italijan je več kot očitno spet našel pravo strelsko formo in bo zaradi tega (in ker je brez odškodnine) zanimiv marsikomu, veliko težavo pa še vedno predstavlja njegova glava ...