Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.06.2017 08:32:18
Deli članek:

Tako veliko je sovraštvo med Atleticom in Realom: Vsi v francoski reprezentanci so čestitali Varanu, Griezmann pa je ... (video)

Francoska reprezentanca se pripravlja na petkovo kvalifikacijsko tekmo med Švedsko in Francijo, v taboru galskih petelinov pa je že tudi evropski klubski prvak Raphaël Varane, ki je v soboto z Realom osvojil ligo prvakov.

Visokorasli branilec Real Madrida je bil v francoski reprezentanci pričakan z aplavzi in navdušenjem. Vsi po vrsti so Raphaëlu Varanu čestitali za odlično odigran finale in za ubranitev naslova v ligi prvakov. 

Čestitke so deževale z vseh strani. Takoj, ko se je pridružil soigralcem, so mu po vrsti čestitali selektor Didier Deschamps, kapetan Hugo Lloris, pa Laurent Koscielny in vsi ostali reprezentanti. No, razen enega. Da, uganili ste. Medtem ko so bili vsi francoski nogometaši navdušeni, da je njihov reprezentančni kolega osvojil ligo prvakov, je bil Antoine Griezmann vse prej kot zadovoljen. 

Jasno, Griezmann je nogometaš Realovega mestnega tekmeca Atletica in razočaranja ob dejstvu, da je kraljevi klub osvojil ligo prvakov, ni mogel skriti. Tako je, namesto da bi čestital Varanu, odbrzel mimo njega kot hitri vlak. A to še ni vse.

Na skupni večerji je francoski selektor pred vsemi še enkrat na glas čestital Varanu, Deschampsove besede so vsi francoski reprezentanti pospremili z velikim aplavzom. No, skoraj vsi. Griezmann se je vzdržal tudi ploskanja. Ni kaj, zmaga Reala ga je kot vse kaže zelo potrla, njegove geste pa ga bodo v očeh navijačev Atletica zagotovo naredile še bolj popularnega.