Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.04.2017 18:40:34
Deli članek:

Šokantna sobota na Otoku: Tri hude poškodbe in domači poraz Chelseaja (video)

Reuters

Angleški premierligaši igrajo tekme tridesetega prvenstvenega kroga, današnji dan je prinesel veliko razburljivih trenutkov, med njimi pa je kar nekaj takih, za katere bi najraje videli, da se ne bi nikoli zgodili.

Vse skupaj se je začelo že z mestnim derbijem med Liverpoolom in Evertonom, ki so ga redsi odločili v svojo korist, bilo je 3:1. Toda zmago so drago plačali, saj se je na začetku drugega polčasa poškodoval strelec prvega gola Sadio Mane.

Senegalec je po dvoboju z Leightonom Baynesom grdo padel in si poškodoval levo nogo. Trener Jürgen Klopp je bil prisiljen v menjavo, zna pa se zgoditi, da kar nekaj časa ne bo mogel računati na svojega najboljšega strelca.

Druga 'žrtev' je bil Harry Winks, vezist Tottenhama jo je skupil ob zmagi (2:0) na gostovanju pri Burnleyju. Winks je agresivno krenil na tekmeca, a jo je sam odnesel veliko huje. Takoj mu je na pomoč priskočila zdravniška služba in mu pomagala tudi s kisikovo masko.

Toda to še ni bilo vse, tretjo poškodbo je utrpel branilec Crystal Palacea Scott Dann. Njegovo moštvo je presenetljivo slavilo na gostovanju pri Chelseaju (2:1), Dann pa si je v dvoboju z Diegom Costo poškodoval koleno. Španski napadalec je takoj po bližnjem srečanju na pomoč poklical zdravniško službo, ta je nemudoma oskrbela nesrečnika, ki so ga nato z zelenice odnesli na nosilih.

Ob Chelseajevem spodrsljaju lahko omenimo še to, da je Manchester Untied na Old Traffordu samo remiziral z WBA-jem. Bilo je 0:0. Četrte zaporedne zmage pa se je veselil aktualni prvak Leicester City, ki je z 2:0 premagal Stoke City.