Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.04.2017 15:14:56
Deli članek:

Ni in ni konca: Nove težave za Marijana Pušnika

Tit Košir

Olimpija v drugem delu sezone igra katastrofalno, takšni pa so tudi njeni rezultati. V petih nastopih je osvojila samo točko, brez zmage pa je že vse od začetka decembra, ko so 'padle' Radomlje.

Aktualne prvake jutri čaka gostovanje v Kidričevem, toda trener Marijan Pušnik nima mirnega spanca. Življenje mu poleg igre grenijo še zdravstvene težave njegovih nogometašev.
Od poškodovanih se tokrat v ekipo verjetno še nihče ne bo vrnil, sta imela pa po tekmi z Gorico težave dva dodatna posameznika. Vezist Alexandru Cretu je prejel udarec v prednjo stegensko mišico, napadalcu Blessingu Elekeju pa je spet ponagajala prepona.

Oba sta še včeraj – tako kot Nejc Vidmar – vadila po prilagojenem programu, kljub vsemu pa se Pušnik, ki je po vrnitvi v Olimpijo izgubil z Domžalami in Gorico ter remiziral s Koprom, nadeja, da bosta Romun in Nigerijec, ki je v sredo prekinil polletni strelski post, vseeno stisnila zobe in zaigrala v Kidričevem ter soigralcem pomagala prekiniti negativen niz šestih tekem brez zmage.