Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.04.2017 14:12:46
Deli članek:

Miran Srebrnič: Je to res taka sramota?

Nikola Miljković

Ob 18. uri se bo v novogoriškem Športnem parku začel eden od zanimivejših obračunov 27. kroga PLTS.

Gorica bo v dvoboju za četrto mesto na lestvici gostila ranjene Koprčane. Domačini so sredi tedna prišli do velike zmage v Stožicah, kjer so Olimpijo ugnali z 2:1. Na drugi strani pa so morali gostje že dan prej pred svojimi navijači presenetljivo premoč priznati Krčanom. Tako da ima Gorica na četrtem mestu dve točki več od petega Celja in pet od šestega Kopra.

Toda zgoraj omenjeni tekmi sta že pozabljeni, prihaja nova in ta je trenutno najpomembnejša, vendar pa se je strateg Gorice Miran Srebrnič še enkrat vrnil na sredino zmago v Ljubljani. Ta je bila seveda zaslužena, a ga je po njej vseeno nekaj zmotilo. "Berem in poslušam o sramotnem porazu Olimpije. A je res takšna sramota izgubiti proti Gorici? Saj tudi mi nekaj veljamo, mar ne?" se je spraševal novogoriški strokovnjak.

Dvoboj bo na tribune zagotovo pritegnil veliko ljudi, v domačem taboru upajo, da bodo nadaljevali uspešni niz, medtem ko imajo gostje svoje načrte. Stanje duha v novogoriški slačilnici je na izjemno visoki ravni, zagotovo pa je trener Srebrnič zapise v medijih izkoristil tudi za dodatno motivacijo svojih fantov, ki so imeli dan počitka manj od tekmecev.