gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 28.12.2016 10:32:17

Erotična potegavščina leta: Bivše dekle s spletno prevaro "uničilo" Samirja Nasrija

Če je to res njeno delo, potem je sicer obsojanja vredno, a ji je treba priznati veliko mero domiselnosti.

"Samirju Nasriju smo nudili posebno imunsko infuzijo, s katero bo popolnoma zdrav za svoje napore v dresu Seville," je v sponzorski objavi na twitterju zapisala slavna losangeleška klinika Drip Doctors in ob tem objavila fotografijo francoskega zvezdnika Samirja Nasrija.

Vse lepo in prav. Nato pa se je začelo. Sreči noči po evropskem času je Nasri s svojega uradnega twitter profila začel objavljati nadvse žgečkljiva dopolnila omenjene objave. No, še več kot žgečkljiva, celo pošteno erotična.

"Nudili ste mi tudi popolne seksualne usluge takoj po tem. Zatorej, fantje, privoščite si to storitev. Tale k*rbica še isto noč pride v tvojo sobo in te 'porihta'," je zapisal Francoz, nato pa v podobnem tonu objavil še nekaj takih zapisov.

Klinika se je takoj odzvala, češ da gre za spletni vdor v nogometašev profil, igralec je to kako uro pozneje potrdil, o zadevi pa do nadaljnjega ne daje izjav. Mu verjamete? Je šlo res za vdor ali pa se je spozabil v kakšen opitem stanju in zdaj išče izgovor?

nasri-punca

Poznavalci razmer in najbolje obveščeni viri ne dvomijo. Zagotavljajo, da gre za delo slovitega Nasrijevega bivšega dekleta Anare, s katero sta imela že več spletnih (in drugačnih incidentov) Kontroverzni lepotici je očitno tokrat uspel prav poseben.

Kot trdijo viri, ji je nekako uspelo priti v twitter profil nekdanjega fanta in mu pripraviti čudovito presenečenje za dan, ki ga v špansko govorečem svetu poznajo kot Dia de los Inocentes, nekakšen naš 1. april. Torej dan šal, a ponavadi nekoliko bolj nedolžnih.     

Značke: nasri, škandal

Članki iz rubrike