Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.11.2016 12:38:20
Deli članek:

Stavil 400 evrov na zmago Reala s 3:0, a se še zdaj tepe po glavi (foto)

vszi

Zanimiva zgodba prihaja iz stavniškega sveta. Španec je na zmago Reala nad Atleticom s 3:0 stavil 400 evrov, a se zaradi tega še zdaj tepe po glavi.

Kaj se je zgodilo? Na enem izmed španskih forumov, na katerem se 'družijo' tamkajšnji igralci stav, se je pojavil zapis, v katerem je nekdo zapisal, da je njegov kolega stavil 400 evrov na razplet madridskega derbija. In sicer je denar položil na rezultat 0:3. Torej, rezultat, s katerim se je mestni obračun tudi končal.

Vendar pa je bilo že v naslednjem stavku napisano, da je želel na ta rezultat staviti 'samo' 40 evrov in želi stavo preklicati. Avtor zapisa je zato forumaše zaprosil za pomoč, kako stavo stornirati.

Na tem mestu lahko zapišemo, da je bila razpisana kvota na omenjeni končni izid - 34. Torej bi končni dobitek znašal 13.600 evrov (treba bi bilo odšteti še davek).

Seveda se je našlo veliko ljudi, ki so bili pripravljeni pomagati z nasveti. Na koncu pa se je 'nesrečnemu' stavcu želja uresničila, stavo so mu razveljavili. Toda verjetno si tega ne bo nikoli odpustil, saj se je dvoboj res končal z rezultatom 0:3 in se je za lepo vsoto evrov lahko samo obrisal pod nosom. No ja, vsaj ostalo mu je njegovih 400.

vszi