Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
20.11.2016 11:23:05
Deli članek:

Znane nove pikantne podrobnosti Rooneyjevega pijančevanja

Wayne Rooney s svojim nočnim pijančevanjem še zmeraj dviguje prah. Precej prahu ...

Angleški mediji poročajo o novih podrobnostih pijančevanja Wayna Rooneyja. Slednji naj bi po zmagi nad Škotsko pregloboko pogledal v kozarec, vrsta fotografij, ki mu ne morejo biti ravno v ponos, pa je končala na svetovnem spletu.

Zaradi ponočevanja je bil s strani angleškega selektorja že kaznovan, odvzel mu je namreč kapetanski trak, še večje ponižanje pa je doživel v zadnjih dneh.

Kot poročajo angleški mediji, je bil Rooney tako zelo vinjen, da je komaj stal na nogah, zdaj pa v javnost prihajajo nove podrobnosti. Znano je, da se je pridružil poročni zabavi, ki je potekala v istem hotelu, kjer so bili nastanjeni angleški reprezentanti, do zdaj pa so bile manj znane nekatere druge podrobnosti.

Najboljši strelec angleške reprezentance je namreč močno razjezil enega od gostov, saj se je spravil nad njegovo ženo. Sprva se je z njo zgolj pogovarjala, nato pa je bil Rooney vse bolj vsiljiv, začel jo je celo otipavati. Takrat je prekipelo njenemu soprogu, ki je želel z nogometašem fizično obračunati, a se je zadržal zgolj zaradi tega, ker je šlo za znanega nogometaša, ki je bil za nameček še zelo vinjen.

Poleg tega se je pritoževal zaradi preglasne glasbe, ki je prihajala iz zvočnikov, didžeju je celo zabrusil, naj jo ugasne, ker ne sliši svoje in mobilnega telefona ... V zgodnjih jutranjih urah je celo sedel za klavir, da bi nekaj zaigral, a je bil že preveč "utrujen". Glava je bila pretežka in je zadremal na tipkah, iz dvorane pa ga je nato pospremila ena od gostij.