Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2016 09:47:22
Deli članek:

Ronaldova podaja, o kateri se govori (video)

Reuters

Med največja presenečenja četrtega kroga skupinskega dela lige prvakov zagotovo spada sinočnji remi Reala v Varšavi, kjer se je z Legio razšel z rezultatom 3:3.

Čeprav so galaktiki zadeli trikrat, med strelci ni Cristiana Ronalda, ki pa je vknjižil podajo pri izjemnem zadetku Garetha Bala v 55. sekundi tekme.

Nogometni svet je prepričan, da je Real osvojil samo točko, ker je preveč ležerno vstopil v tekmo, prav tako pa je del krivde tudi na strani prvega zvezdnika ekipe Ronalda, ki se je pokazal v precej bledi luči.

Portugalec je v zadnji prvenstveni tekmi Alavesu zabil tri gole, zato je bilo pričakovati, da bo strelsko formo potrdil tudi v ligi prvakov, a se to ni zgodilo. Še več, pokazal je zelo malo, danes pa se veliko govori o eni izmed akcij, v kateri je očitno povsem izgubil kompas.

Žogo je imel na robu kazenskega prostora, kjer je bil obkrožen s tremi igralci Legie, odločil se je za atraktivno podajo v svojem slogu in stekel proti vratom. Toda na presenečenje vseh je podal v prazno, saj nobenega od njegovih soigralce ni bilo niti blizu, tako da je žoga odšla na neznan naslov in so do nje brez kakršnegakoli naprezanja prišli domačini.