psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Katarina Braniselj Njena.si

Ponesrečena Planetova voditeljica že prestala ...

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
0 03.11.2016 08:50:03

Vse do konca leta! Rok Kronaveter razkril glavni cilj Olimpije

www.alesfevzer.com
Rok Kronaveter je razkril cilje ljubljanske Olimpije do konca koledarskega leta.

Olimpija se je po porazu na večnem derbiju in klavrnem remiju z Rudarjem hitro postavila nazaj na noge. V pokalu je napredovala v polfinale, v prvenstvu je dobila sila pomemben lokalni derbi z Domžalami. Ker je ob tem Maribor le remiziral v Kidričevem, so zmaji spet skočili na vrh lestvice, toda časa za počitek nimajo. Že v nedeljo jih čaka naslednja težka tekma, Olimpija bo namreč gostovala v Kopru. Kljub temu Rok Kronaveter ne skriva visokih ciljev za zaključni del bojev v tem letu.


"Po dveh slabše odigranih tekmah in izgubi pomembnih točk smo proti Domžalam preprosto morali zmagati. Za nami je zahtevna preizkušnja, ki smo jo v taktičnem smislu opravili za visoko oceno. Pokazali smo več želje, borbenosti in ne nazadnje znanja, za kar smo bili ustrezno nagrajeni. To je obenem odlična popotnica pred zaporednima, težkima gostovanjema v Kopru in Novi Gorici," pravi Mariborčan na začasnem delu v Ljubljani.

V pretekli sezoni najboljši strelec zmajev je še dodal: "Ne glede na malce slabše rezultate, ki jih je Koper zabeležil v zadnjih nekaj krogih, je potrebno poudariti, da gre za kakovostno moštvo z odličnimi posamezniki, ki lahko z eno potezo odločijo tekmo. Zaključek jesenskega dela želimo opraviti brez nihanj, naš glavni cilj pa je znan: zmagati na vseh preostalih šestih tekmah in s tem ohraniti prvo mesto na lestvici. Če bomo na vsaki naslednji tekmi pokazali enako mero želje po zmagi in borbenosti kot na zadnji tekmi z Domžalami, se za ugoden razplet ni potrebno bati."

Članki iz rubrike