Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2016 15:29:22
Deli članek:

Kakšne bodo posledice vročega "trojčka" španskih prvoligašev, ki se je znašel na spletu

Usoda dveh nogometašev Eibarja, Sergia Enricha in Antonia Lune, ki sta se ta teden znašla v seks škandalu, ko se je posnetek vročega trojčka z mično žensko znašel na spletu, znašla v velikanskih težavah, še ni znana.

Škandal, ki je odmeval povsod po svetu, v katerega sta bila udeležena dva španska prvoligaška nogometaša, Enrich in Luna, nikakor še ni končan. 

Medtem ko so nekateri nad potezo obeh izjemno pomembnih nogometašev španskega malčka zelo razočarani in pozivajo klub h kazni, se drugim poteza mladeničev ne zdi nič takšnega in so prepričani, da ne bi smela biti kaznovana.

Pri njunem klubu Eibarju so se odločili, da nogometaša ne kaznujejo, pojasnili so, da gre v tem primeru za zasebno življenje obeh nogometašev, ki se kluba ne tiče, hkrati pa baskovski klub noče narušiti odličnega vzdušja v klubu, ki so ga ustvarili dobri rezultati na začetku nove sezone la lige (Eibar je 8.) in še posebej zadnji remi na Santiago Bernabeu.

Kljub temu, da se je klub postavil na njuno stran, pa Enrich in Luna nikakor nista rešena vseh težav. Ženska, ki se ob njima pojavi v videu, se je namreč odločila,da bo nogometaša Eibarja tožila. Obema igralcema tako grozi med tri mesece in leto dni zapora, hkrati pa tudi denarna kazen med 1800 in 7300 evrov.

A to še ni vse. Če bo preiskava pokazala, da sta nogometaša videoposnetek v javnost spravila nalašč, brez dovoljenja tožnice, bi se lahko znašla v še večjih težavah, saj je v tem primeru zagrožena kazen vse do 5 let zapora.