Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.09.2016 17:46:27
Deli članek:

Mourinho pripravil denar za zvezdnika Reala

Reuters

Manchester United, ki je v dobrem tednu doživel tri zaporedne poraze, se bo nocoj pokru neuspehov skušal izogniti na tekmi ligaškega pokala v gosteh pri Northaptonu.

Eden tistih, ki je za črno serijo rdečih vragov najbolj odgovoren, je brez dvoma veliki trenerski um Jose Mourinho, ki ohranja visoko samozavest, predvsem pa je še naprej nagnjen k prekomernemu zapravljanju.

Portugalec je po pisanju otoških in španskih medijev že pripravil 50 milijonov evrov za januarski prestop kapetana Reala Sergia Ramosa, s katerim je dobro sodeloval v Madridu.

Reuters


Mourinho se zaveda, da mora okrepiti obrambo svoje ekipe, Ramos pa je videti kot ena boljših rešitev. Če bi se prestop res zgodil, bi Ramos postal po Davidu Luizu in Johnu Stonesu tretji najdražji obrambni igralec v zgodovini.

Tridesetletni Ramos je v Real prišel leta 2005 iz Seville. Osvojil je 12 lovorik, od tega dve v ligi prvakov in tri v domači Primeri. Z reprezentanco Španije, za katero je odigral 138 tekem, je bil dvakrat evropski (2008 in 2012) in enkrat svetovni prvak (2010).