Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.09.2016 15:30:56
Deli članek:

Tourejev agent: Guardiola, še moj dedek bi bil prvak s tisto ekipo!

vszi

Besedna vojna med Josepom Guardiolo in agentom Yaye Toureja je vse bolj sočna.

Potem ko je Josep Guardiola brez dlake na jeziku sporočil, da se bo Yaya Toure v ekipo Manchester Cityja vrnil šele tedaj, ko se bo njegov agent opravičil za izrečene besede, se je vnovič oglasil tudi Dimitri Seluk. Slednji se je odločil, da se bo v trenerjem omenjenega angleškega prvoligaša spustil v javno besedno vojno, hkrati je odločno poudaril: "Niti na pamet mi ne pade, da bi se opravičil! Zakaj bi se že?!"  

Ukrajinec je dejansko še dodatno zaostroval spor z Guardiolo, slednjemu je navrgel kar nekaj stavkov, ki jih bo Katalonec zagotovo le s težavo pogoltnil. Da o tem, da se Toure zagotovo še nekaj časa ne bo vrnil v pogon, niti ne govorimo. "Ekipo, ki jo je Guardiola prevzel pri Barceloni, je sestavil Frank Rijkaard. Potem je imel srečo, da je imel Lionela Messija. Messi je ustvaril mogočno Barcelono, ne Pep. Luis Enrique je dokazal, da uspehi niso bili plod dela Guardiole. V Münchnu je bilo enako. Nemogoče je bilo, da bi mu spodletelo. S tisto ekipo bi bil še moj dedek prvak," je po Guardiolu brez milosti udaril agent iz Ukrajine.

A Seluk se pri tem ni ustavil: "Če želi Pep dokazati, da je vrhunski trener, naj gre v Zaragozo ali Sunderland. Pa da vidimo, kako se bo odrezal, ko ne bo prevzel izjemne ekipe in ko ne bo imel pol milijarde funtov za zapraviti."