Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.09.2016 08:15:15
Deli članek:

Razkril, zakaj je postal svetlolas

Lionel Messi je letošnje poletje presenečal z marsičem. Z reprezentančnim slovesom in z barvo las, zdaj je razkril, zakaj se je nekega dne odločil za spremembo frizure.

Zvezdnik nogometa je po porazu v finalu južnoameriškega prvenstva moral začeti znova. Dejal je, da je moral najprej najti samega sebe, da bi lahko začel znova. 

"Nekega izjemno težkega dne sem se pač odločil, da si moram pobarvati lase in začeti znova. Rekel sem si, da moram začeti pisati na nov list papirja," je dejal v intervjuju z argentinskim komedijantom Mingo v oddaji "Polemica en el bar". 

vszi

Nato je dejal, da po razočaranju po novem finalnem porazu enostavno ni vedel, kaj naj počne. V intervjuju se je dotaknil še ene teme, in sicer svojega sina, ki pa za razliko od očeta ne kaže prevelikega zanimanja za nogomet. 

"Thiagu raje ne kupujem nogometnih žog, saj tega športa ne mara preveč. Morda se bo kaj spremenilo zdaj, ko je začel trenirati," je še pripomnil 29-letni Argentinec, ki bo moral zaradi poškodbe izpustiti drugo preizkušnjo v septembrskem terminu za reprezentanco, ki se bori za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji.