Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2016 19:23:32
Deli članek:

Pirlo, Pogba, Daily Mail in intervju, ki ga ni bilo

Reuters

Njegove besede o Pogbaju in Man Unitedu so na Otoku in v nogometnem svetu dvignile nemalo prahu, hitro so se razširile po svetovnem spletu, kot vse kaže pa vendarle niso prišle iz njegovih ust, ampak so plod novinarjeve domišljije.

Daily Mail je objavil intervju z italijanskim nogometašem Andreo Pirlom, k katerem naj bi se slednji razgovoril o kraji stoletja, kot so nekateri poimenovali prestop Pogbaja iz vrst Man Uniteda v Juventus poleti leta 2012, ko je stara dama za Francoza odštela drobiž.

A poudarek je na tistem naj bi. "Samo da razjasnimo, nikoli nisem dal intervjuja Daily Mailu v katerem bi govoril o Pogbaju in Macnehster Unitedu," je na Instagramu zapisal član New Yorka. V intervjuju, ki ga kot vse kaže ni bilo, naj bi Pirlo med drugim dejal, da so se poleti 2012 na treningu nogometaši Juventusa smejali v nejeveri, da je klub igralca Pogbajevih kvalitet lahko dobil praktično zastonj.

Intervju, katerega dele so povzeli številni mediji, je, če gre verjeti Pirlu, v celoti plod domišljije novinarja Daily Maila, kar tej medijski hiši nikakor ne more biti v ponos.