Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2016 08:49:47
Deli članek:

Kralj proslavljanj: Klopp znova navdušil (video)

Profimedia

Jürgen Klopp je trener, ki zelo energično spremlja vsak dvoboj svojih varovancev, ob doseženih zadetkih pa se zna poveseliti. Nič drugače ni bilo na včerajšnji tekmi proti Arsenalu.

Nemški strateg je danes predmet številnih nogometnih debat, razlog za to pa je precej nenavaden - njegovo proslavljanje zadetkov na tekmi med Arsenalom in Liverpoolom. Vajeni smo gledati Kloppove norčije med eksplozijo navdušenja, tako si je recimo v prejšnji sezoni ob veselju na tekmi med Liverpoolom in Norwichem zlomil očala, tudi tokrat pa bi lahko njegov pripomoček za vid precej nastradal. 

Ko je Liverpool po zadetku Adama Lallane povedel z 2:1, je namreč Klopp tako energično proslavil zadetek, da so mu očala padla z nosu in kaj kmalu bi se zlomila. Na njegovo srečo se niso, toda posnetek njegovega proslavljanja je vseeno obšel svet. Še bolj pa odmeva njegovo proslavljanje zadetka za 4:1, ki ga je dosegel prišlek v vrste Redsov Sadio Mane. Senegalec je po doseženem zadetku stekel proti Kloppu, ki mu je nastavil hrbet, Mane pa je svojega trenerja enostavno zajahal. 

Obe proslavljanji si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.