Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.07.2016 18:03:51
Deli članek:

Rekordna vsota za vrnitev izgubljenega sina?

Reuters

Kot kaže se obeta nov mega, morda celo rekorden prestop, v katerega bosta vpletena Manchester united in pa zvezdnik Juventusa.

Vse glasnejše in vse bolj pogoste so govorice, da naj bi bil Paul Pogba pred vrati Old Trafforda, rdeči vragi naj bi se s 23-letnim Francozom že dogovorili o podrobnostih pogodbe, zdaj morajo Jose Mourinho in druščina doseči še dogovor z Juventusom. Slednjemu naj bi po poročanju dobro obveščenih virov pripadla visoko odškodnina, v "nevarnosti" naj bi bil tudi rekord Garetha Balea, za katerega je madridski Real pred tremi leti Tottenhamu odštel dobrih sto milijonov evrov.

Pogba, ki ga sicer zvečer čaka največja tekma v karieri, je sicer stari znanec Old Trafforda, je namreč maturant nogometne akademije Manchester Uniteda, klub pa je zapustil leta 2012 po sporu s tedanjim trenerjem Alexom Fergusonom.

Juventus je takrat zanj odštel poldrugi milijon. Za vrnitev izgubljenega sina bodo štiri leta kasneje morali plačati skoraj stokrat toliko, Pogba pa naj bi pri tem postal eden najbolje plačanih nogometašev na zemeljski obli.