Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
03.06.2016 12:57:55
Deli članek:

Juanfran se po zgrešeni enajstmetrovki sooča z nepričakovanimi posledicami

Nogometaš Atletica Juanfran takšnih posledic po zgrešeni enajstmetrovki v finalu lige prvakov verjetno ni pričakoval niti sam.


Atletico Madrid je moral konec prejšnjega tedna v finalu lige prvakov po streljanju enajstmetrovk priznati premoč mestnemu tekmecu Realu, eden glavnih krivcev za poraz pa je bil Juanfran, ki ni bil uspešen pri strelu z bele točke.

Že takoj po koncu obračuna se je napotil proti navijačem in jih v solzah prosil odpuščanja, kasneje pa je vsem navijačem tega kluba napisal še ganljivo sporočilo.

Toda če je misli, da ga bodo zaradi zgrešene enajstmetrovke pribili na križ, se je močno zmotil. Ravno nasprotno, navijači ga imajo očitno še raje, kar nenazadnje dokazuje tudi prodaja dresov z njegovo številko in imenom na hrbtni strani.

Prodaja dresa s številko 20 je namreč poskočila v višave, v primerjavi s prodajo pred finalom, pa je kar osemkrat višja. Tako se lahko po prodaji povsem enakovredno kosa s tistimi najbolj popularnimi, kot so denimo dres Fernanda Torresa, Antoina Grizmanna in Kokeja.