Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.05.2016 19:07:11
Deli članek:

Mourinho potrdil, da se vrača. A kam? V igri še en evropski velikan

Kje bo svojo trenersko kariero nadaljeval Jose Mourinho? Bojda bi lahko prišlo do velikega preobrata in Portugalec ne bo sedel na klop Manchester Uniteda.

Saga okrog kontroverznega portugalskega strokovnjaka in njegove selitve na Old Trafford traja zdaj že zares zelo dolgo. Britanski mediji so Mourinha že večkrat posadili na klop rdečih vragov, a dejstvo je, da pri Manchester Unitedu še niso potrdili, da so sklenili dogovor z nekdanjim trenerjem Chelseaja, Real Madrida, Interja in Porta

Britanski Sky poroča, da bo Mourinho sedel na klop Manchester Uniteda le v primeru, če odide Louis van Gaal, a bojda sploh ni nujno, da bo Nizozemec zapustil rdeče vrage. Prav tako Sky poroča, da Mourinho nima sklenjenega trdnega dogovora z Unitedom, vse skupaj pa so podkrepili tudi s Portugalčevo izjavo, v kateri je dejal, da nima sklenjenega dogovora z nobenim klubom: "Ničesar ne vem o tem. Nimam kluba. Julija se vračam." 

Medtem pa Daily Mail poudarja, da bi lahko prišlo do velikega zasuka in da Mourinho morda sploh ne bo novi trener Manchester Uniteda, temveč bi lahko prevzel PSG. Britanski medij poroča, da je Portugalec Eda Woodwarda, podpredsednika Uniteda, potisnil v kot in mu dal čas do naslednjega tedna, da se odloči, če ga želi videti v klubu. 

V nasprotnem primeru naj bi se Mourinho začel pogovarjati s Parižani, katerih lastniki naj bi bili nezadovoljni predvsem s slabimi predstavami PSG-ja v ligi prvakov in želijo zaradi neuspehov v najelitnejšem svetovnem klubskem tekmovanju zamenjati Laurenta Blanca, v kontroverznem Portugalcu pa vidijo pravo rešitev za evropske težave.