Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2016 18:54:48
Deli članek:

Juventus bo očitno plačal klavzulo in pripeljal bosanskega zvezdnika Rome

Kot trdijo italijanski mediji bo stara dama odštela 38 milijonov evrov in pripeljala enega od glavnih adutov neposredne tekmice.

Vse bolj se zdi, da se bo Juventus okrepil z Miralemom Pjanićem. Bosanski nogometaš Rome je velika želja trenerja Massimiliana Allegrija, ki se je z njim bojda tudi osebno pogovarjal in ga očitno uspel prepričati. Prepričevanje Rome pa verjetno sploh ne bo potrebno

Zakaj? Preprosto zato, ker ima 26-letnik v svoji pogodbi z Romo odškodninsko klavzulo, ki ni pretirano visoka oziroma ni nič višja od vsote, ki bi jo Juventus moral plačati tako ali tako. Če se Torinčani Pjanića resnično prepričali, morajo zgolj nakazati 38 milijonov evrov v večno mesto in Miralem bo njihov. 

Odlični vezist bi seveda predstavljal nadvse pomembno okrepitev za ekipo, ki želi nadaljevati prevlado na italijanski sceni, hkrati pa želi biti konkurenčna najmočnejšim evropskim zasedbam. Allegri je ob nedavnem podaljšanju pogodbe ravno zasedbo, dovolj močno za boj z največjimi, postavil kot pogoj.