Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2016 14:03:40
Deli članek:

Veličastna snubitev na tribuni bosanskega nogometaša Darmstadta

Nemška bundesliga je v tokratnem zadnjem krogu videla nekaj, česa doslej še ni. Za kar je poskrbel Mario Vrančić.

Darmstadt je v zadnjem krogu igral tekmo, ki je razlog za slavje prinašala na obeh straneh. Domači so si že krog pred koncem v nasprotju s pričakovanji zagotovili obstanek med elito, medtem ko si je Borussia iz Mönchengladbacha priigrala prav tako presenetljivo vrnitev v ligo prvakov.

Izid zato ni bil pomemben, končalo se je z velikim veseljem na obeh straneh, tedaj pa je na sceno stopil Vrančić, ki je pripravil nekaj prav posebnega. Tega prej ni povedal ne svojim soigralcem, ne komu drugemu, toda po razkritju so mu vsi hitro priskočili na pomoč in sodelovali pri izvedbi.

"Bil je bled kot truplo, ko nam je povedal, kaj bo naredil. Res je bil nervozen, a smo ga pomirili in mu pomagali," je povedal eden od soigralcev. Vrančiću so priskrbeli mikrofon javnega napovedovalca, oblekel si je priložnostno majico z napisano snubitvijo in splezal na tribuno k svoji izvoljenki.

"Rekla je da," je nekaj sekund pozneje zavpil v mikrofon in sprožil veliko navdušenje vseh prisotnih. "Bilo je sijajno. Zelo sem si želel narediti natanko to in natanko tako. Nikomur nisem povedal, zanesel sem se na organizacijo v zadnjem trenutku. Presrečen sem, da je uspelo," je povedal Vrančić, medtem ko je objemal svojo Adno.