Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.04.2016 09:49:51
Deli članek:

Trener Rome zabrusil legendi: "Utihni! Ti bodi tiho!"

Reuters

V taboru Rome je spet vroče, vnovič sta si v lase skočila trener in zvezdnik kluba.

V garderobi Rome je vzdušje vse bolj napeto. Po skorajda šokantnem remiju na tekmi z Atalanto, ki se je kljub vodstvu Rimljanov z 2:0 končalo z remijem 3:3, trener Luciano Spalletti ni skrival nezadovoljstva, to pa je hitro preraslo celo v oster besedni dvoboj, v katerega se je zapletel kar s Francescom Tottijem. Ni prvič, da si je dvojec skočil v lase, med njima je bilo vroče že pred kratkim, zdaj pa naj bi se vse skupaj zaostrovalo do te mere, da se želi Spalletti menda z direktorji kluba pogovoriti o tem, kako naprej.

"Nikoli ne zmagate! Že deset delujete predvsem kot bedaki in ne morem več prenašati teh vaših malih osnovnošolskih skupinic," je po poročanju La Gazzette dello Sport nogometašem očital Luciano Spalletti, nakar se je oglasil Totti, a bil hitro utišan: "Ti utihni! Ti bodi tiho! Nimaš pravice govoriti. Ne dokler hodiš po sobah igralcev in z njimi igraš karte do dveh zjutraj!"

La Gazzetta dello Sport hkrati piše, da naj bi bilo Tottijevo slovo zdaj več ali manj neizbežno, za 39-letnika naj bi zanimanje vladalo predvsem v Združenih arabskih emiratih in Združenih državah Amerike.