Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
05.04.2016 13:58:24
Deli članek:

Contejev nakupovalni listič

Italijanski mediji so se razpisali o glavnih tarčah novopečenega trenerja Chelseaja Antonia Conteja v poletnem prestopnem roku.

Da bo italijanski strokovnjak dodobra prevetril slačilnico na Stamford Bridgeu ni dvoma, prav tako pa ni dvoma, da mu bo Roman Abramović namenil zajetno vrečo cekinov, da modrim povrne izgubljeni sijaj.

Eden tistih, ki naj bi bil na izhodnih vratih, je Diego Costa, Španec naj bi namreč imel vrh glave debat o njegovem temperamentu in naj bi svoj talent odnesel drugam. V njegove čevlje naj bi vskočil Gonzalo Higuain (Napoli), eden najbolj vročih napadalcev ta hip in z naskokom prvi strelec italijanske Serie A. A glede Pipite obstaja "manjši" problem, zajetna odškodninska klavzula, ki pa za Abramovića seveda ni misija nemogoče.

Conte naj bi oko oziroma trnek vrgel tudi na Paula Pogbaja in Leonarda Bonuccija ter Romin dvojec Antonio Rüdiger - Radja Nainggolan. Pogba in Bonucci sta med njegovimi najljubšimi igralci, ki pa jih bo težko prepričal za selitev na Stamford Bridge. Pogba ne želi igrati za klub, ki nima mesta v ligi prvakov, Juventus pa se bo težko odrekel Bonucciju. Plan B naj bi predstavljala Belgijec Nainggolan in Nemec Rüdiger, tarči, ki se zdita bolj realni.

Na radarju londonskega moštva naj bi se znašel še en nogometaš Rome, na Otoko naj bi na pogovore že odpotoval Miralem Pjanić. Kakorkoli že, slačilnici Stamford Bridgea se obeta manjši potres.