Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.04.2016 10:17:36
Deli članek:

Kako je Ibrahimović vrgel Gattusa v zabojnik za smeti!?

Nekatere stvari ostanejo skrite več let in tako je bilo tudi v primeru zelo zanimivega spora med legendarnima nergačema.

Odlični branilec Thiago Silva ni ravno človek, ki bi bil znan po dramatičnih razkritjih, toda ravno zadržani Brazilec se je v enem od intervjujev pred jutrišnjim derbijem spomnil izjemno zanimivega dogodka iz časov igranja za tedaj še precej uspešnejši Milan. Ko so ga vprašali po najbolj smešnem dogodku v karieri, se ni mogel zadržati.

"Mislim, da je zdaj preteklo že toliko časa, da ne bo nihče zameril, če vse skupaj povem. Nikoli nisem videl nič niti približno tako smešnega, kot je bil pred leti nek spor med Zlatanom Ibrahimovićem in Gennarom Gattusom. Spomnim se, da sem se vsaj teden dni smejal vsakokrat, ko se samo pomislil na tisti dogodek," je dejal Silva.

In za kaj je šlo? "Gattuso je bil tisti dan posebej dobre volje, Zlatan posebej slabe in Italijan ga je ves čas treninga zbadal ter imel za norca. Zlatan je potrpel, bil je nenavadno miren, toda vedeli smo, da načrtuje nekaj posebnega. In ko je že kazalo, da je vse minilo, se je v garderobi po treningu zgodilo."

Jasno, Brazilec je šel še dlje in pojasnil, kaj točno se je zgodilo. "Zlatan je kar naenkrat hitro skočil proti nepripravljenemu Gattusu, ga zavihtel v zrak in ga zalučal v zabojnik za smeti. Gattusa ni bilo malo skupaj, toda Zlatan je pokazal živalsko moč in ga dobesedno vrgel skozi zrak. Gennaro ni mogel verjeti, kar nekaj časa je ostal v zabojniku in njegov šokiran pogled je bil neprecenljiv."