Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.03.2016 09:37:07
Deli članek:

Ibrahimović potrdil zanimanje iz Anglije in dodal: "To je kot poroka!"

Reuters

Kje bo kariero nadaljeval švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović?

Pogodba s Paris Saint Germainom se mu počasi izteka, to, kje bo nadaljeval kariero, pa je še vedno ena najbolj razburljivih skrivnosti v svetu nogometa. Zlatan Ibrahimović molči o tem, s kom s bo dogovoril za sodelovanje, ko bo postal prost nogometaš, je pa zdaj reprezentant Švedske potrdil, kar se govori že nekaj časa – da zanimanje zanj vlada tudi v Angliji, kjer v preteklosti še nikdar ni igral.

"Da, zame vlada zanimanje tudi v premier ligi, to lahko potrdim," je dejal nekdanji nogometaš Ajaxa, Juventusa, Interja, Barcelone in Milana ter nadaljeval: "Premier liga je tista liga, o kateri vsi na tem svetu veliko govorijo. Toda ko se bom poleti odločil, kako in kaj, se bom moral dobro počutiti glede marsičesa. Ko bo prišel pravi trenutek in ko bodo vse karte na mizi, bom premislil, kaj si res želim, tedaj bomo tudi videli, kdo me najbolj želi. To je kot poroka. Obe strani se morata strinjati, ni dovolj, če je interes le na eni strani."

Za Ibrahimovića naj bi se sicer zanimali Manchester United, Arsenal, Chelsea in celo West Ham United, omenja se še megalomansko ponudbo iz Kitajske, pa njegov nekdanji klub Milan in še kdo bi se našel.