Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.03.2016 08:40:07
Deli članek:

Joshua Parker se je preizkusil v reality showu

afc.co.uk

Se še spomnite Joshue Parkerja?

Da, tistega Parkerja, ki je zelo dobro igral v dresu Domžal in je v dveh sezonah, ki jih je preživel v klubu, ki domuje ob Kamniški Bistrici na 42 tekmah dosegel 14 golov in prispeval še 7 asistenc.

Po epizodi v Sloveniji je Parker odšel v Srbijo, kjer je oblekel dres slovite Crvene zvezde, toda zaradi nediscipline mu v Beogradu nikakor ni uspelo.

Zato se je poleti odpravil na posodo v škotski Aberdeen, kjer pa se prav tako ni izkazal, saj je odigral vsega osem tekem (7 prvenstvenih, 1 pokalno), v katerih se med strelce ni vpisal. Takšen izkupiček je bil seveda premalo, da bi lahko ostal na Škotskem, zato se je pozimi vrnil v Crveno zvezdo, kjer pa priložnosti za igro v letošnji sezoni ne bo dobil. Beograjski klub se ga je na vse kriplje želel znebiti, toda Parker ni želel prekiniti pogodbe z Zvezdo.

Zdaj pa so se srbski mediji razpisali, zakaj Parkerju na Škotskem ni uspelo. Verjeli ali ne, razlog so našli v tem, da se je reprezentant Antigve in Barbude raje kot nogometu in iskanju načina, kako doseči zadetek, posvečal reality showu. Nastopil je namreč v oddaji Pridi, večerjaj z mano in v kuhinji se je, tako cinično pišejo Srbi, znašel veliko bolje, kot na nogometnem igrišču.