Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.02.2016 11:49:17
Deli članek:

Hrvati se hudujejo nad odločitvijo Uefe

cropix

Mladinci Dinama so danes prejeli slabo novico, saj so kljub temu, da so slavili v osmini finala mladinske lige prvakov proti Anderlechtu, danes iz tega tekmovanja izpadli.

Spomnimo, hrvaški mladeniči so se znašli pod drobnogledom Uefe, ker je na tekmi z Belgijci sedem minut za Dinamo odigral Matija Fintić, ki je imel prepoved nastopa. 

A kljub temu, da je Dinamo kršil pravila, so Zagrebčani upali, da jih Uefa ne bo izločila iz lige prvakov, še posebej, ker so Belgijci prosili Uefo, naj ne suspendira Dinama, češ, da so jih premagali pošteno. Vendarle pa krovna evropska nogometna zveza ni imela nobene milosti. 

"GNK Dinamo obvešča navijače in javnost, da je disciplinska komisija Uefe prinesla odločitev, da se mlada ekipa Dinama zaradi nespoštovanj pravil na tekmi proti Anderlechtu izloči iz mladinske lige prvakov," so sporočili na spletni strani zagrebškega kluba, kjer so pripisali: "Dinamo je tako kljub zmagi izločen iz lige prvakov, v četrtfinale pa je z 'zmago' s 3:0 napredoval Anderlecht."