Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2016 20:31:08
Deli članek:

Sodniki oškodovali novi klub bivšega zvezdnika Olimpije (video)

vszi

Lokomotiva, ki je pred kratkim precej popravila stanje na bačnem računu Olimpije, je izpadla iz Evrope.

Ezekiel Henty bo moral še malce počakati, preden bo v dresu Lokomotive zaigral v Evropi. Slednja je namreč izpadla v šestnajstini finala lige Europa, potem ko na povratni tekmi ni uspela nadoknaditi zaostanka s prve tekme. V Carigradu je pri Fenerbahčeju izgubila z 0:2, v Moskvi pa ji je nekaj časa celo dokaj dobro kazalo. Vodila je namreč z 1:0, toda nato je Turkom dopustila, da so izenačili in si priigrali napredovanje.

Toda v Rusiji se bodo mediji še nekaj časa ukvarjali s tem, ali je bila Lokomotivi storjena krivica ali ne. Pri rezultatu 0:0 so namreč sodniki iz Slovaške razveljavili na prvi pogled regularen zadetek domačih. Alan Kasajev je bil tisti, ki je zatresel mrežo gostov, toda stranski sodnik je dvignil zastavico. Bržčas prehitro, posnetek je namreč pokazal, da je bil Kasajev ob podaji v liniji z zadnjim branilcem Fenerbahčeja.

Kakorkoli, Lokomotiva je izpadla in zdaj se bo lahko osredotočila le na bitke v prvenstvu, kjer se spet bori za preboj v Evropo. Tam ji bo lahko pomagal tudi nekdanji zvezdnik Olimpije, ki proti Fenerbahčeju ni igral, saj je bil prestop uradno zapečaten šele med obema tekmama.