Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 18.02.2016 19:39:31

Novaković: Zahvaljujem se Zahoviću za zaupanje

www.nkmaribor.com
Milivoje Novaković, ki je nazadnje igral na Japonskem za Nagoyo, je kar malce nepričakovano pristal v Mariboru, potem ko so se zanj zanimali tudi pri Olimpiji, pa na Kitajskem, nekaj namigovanj je bilo tudi v tej smeri, da bo izkušeni strelec končal kariero.

Priljubljeni "Nova" bo tako svojemu življenjepisu ob Klopeinerseeju, Saku iz Celovca, Voitsbergu, Mattersburgu, Lasku Linzu, Litexu Loveču, Kölnu, Omiyi Ardiji, Shimizuju S-Pulsu in Nagoyi Grampus dodal še Maribor.


"Vesel sem, da smo sklenili dogovor in podpisali pogodbo. Zdaj sem si ogledal tekmo v prenosu iz Turčije, čakam pa na trenutek, da po vrnitvi ekipe s priprav spoznam vse nove soigralce," je za mariborsko spletno stran povedal Novaković.

"Športnemu direktorju Zlatku Zahoviću se zahvaljujem za zaupanje, vsi pa vemo, kakšna naloga je pred nami in kakšni so mariborski cilji. Osvojiti prvenstvo in pokal," je nadaljeval napadalec in dodal: "K uresničitvi ciljev želim prispevati svoj delež, seveda pa bom potreboval nekaj časa, da bo pripravljenost na primerni ravni."

Poudaril je, da je v dozdajšnji karieri naredil veliko, "ampak tujine je bilo vendarle dovolj in odločil sem se, da se vrnem domov. Trudil se bom po najboljših močeh, da bi pomagal klubu". Novaković, ki ima ženo Štajerko, je zaključil, da v Ljudskem vrtu vedno igra z največjim zadovoljstvom.

Članki iz rubrike