mia skrbinac, miša molk Svet24.si

Miša Molk in Mia Skrbinac: intervju, ki nas je ...

Princ Charles Svet24.si

Odstavili kraljico Elizabeto II.

nočno delo2 Svet24.si

Mame majhnih otrok lahko zavrnejo nočno delo

zan jansa trstenjakova sds pl Reporter.si

Družinsko podjetje Janeza Janše: sin Žan ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

sentya-tiya-awbell Njena.si

Ljubezen po domače: Kakšna je poslovna pot ...

doncic dallas 1 Ekipa24.si

Joj, kako boli! Neverjetno, kaj se dogaja Dallasu,...

nu
nu
0 19.02.2016 07:53:28

Besni navijači Olimpije "olepšali" Novakovićev ljubljanski blok (foto)

Prestop Milivoja Novakovića v vrste Maribora še zlasti v Ljubljani še naprej dviguje ogromno prahu.

Slovenske nogometne scene bržčas še nič ni pretreslo tako, kot včerajšnji podpis pogodbe Milivoja Novakovića z Mariborom. Medtem ko so navijači aktualnega državnega prvaka v sedmih nebesih, v Ljubljani vladata bes in gnev. Pristaši Olimpije so prepričani, da jih je drugi najboljši reprezentančni strelec vseh časov izdal, še toliko bolj, ker se je pred tem pogovarjal tudi za prestop v Stožice. Toda Milan Mandarić ga ni uspel prepričati, ko je to sporočil javnosti, je pojasnil, da mu je Novaković zatrdil, da v Sloveniji zagotovo ne bo igral. No, zdaj vseeno bo in njegova odločitev je kakopak še dodatno popestrila dogajanje v slovenskem nogometu.

novakovic 9

Kako zelo so besni navijači Olimpije, priča nočna diverzantska akcija za zdaj še neznanih oseb. Bržčas se ne bomo zmotili preveč, če bomo zapisali, da je bila "olepšava" bloka v ljubljanskem naselju Nove Jarše, kjer je odraščal nekdanji član Kölna, poteza razočaranih članov navijaške skupine Green Dragons. No, kdorkoli je že bil, mu je odločitev izkušenega otroka Olimpije očitno prišla še kako do živega.

novakovic 11

Na zidovih bloka v Novih Jaršah je moč prebrati marsikaj sočnega, tisti, ki jim gre Novakovićeva odločitev še najbolj v nos, so dali jasno vedeti, kaj si mislijo o njegovi odločitvi. Ni kaj, nogomet zna tudi v Sloveniji še kako razvneti strasti ...

Članki iz rubrike