Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
17.02.2016 08:45:27
Deli članek:

Zanimiva peticija navijačev Barcelone: Pustite kazenski strel Mascheranu!

vszi

Navijači Barcelone si nadvse močno želijo, da bi Lionel Messi enkrat končno le prepustil izvajanje kazenskega strela Mascheranu.

Barcelona se je v nedeljo znesla nad Celto in jo premagala s 6:1. Obračun je zaznamovalo tudi nenavadno izvajanje enajstmetrovke, saj se je Lionel Messi odločil podati Luisu Suarezu, ta pa je nato dosegel svoj tretji zadetek na tekmi.

Na tej tekmi se je posebnega mejnika razveselil tudi Javier Mascherano. Argentinski branilec je vknjižil že 264. nastop v dresu katalonskega velikana in se med tujimi nogometaši po številu nastopov izenačil z Ronaldom Koemanom. Od leta 2010 je s Katalonci osvojil že 15 večjih lovorik, med njimi dvakrat ligo prvakov, trikrat špansko prvenstvo in dvakrat klubsko svetovno prvenstvo.

Vse to z eno manjšo napako. Verjeli ali ne, za Barcelono sploh še ni dosegel zadetka. Zato so se navijači kluba iz Španije odločili za peticijo, s katero si želijo doseči, da bi Lionel Messi končno prepustil izvajanje enajstmetrovke Mascheranu, s čimer naj bi vknjižil tudi svoj prvi zadetek za ta klub.

"Mascherano je precej pomagal do vseh uspehov Barcelone v zadnjih letih in menimo, da njegov prispevek ni dovolj cenjen. In ker v nogometu štejejo le zadetki, si močno želimo, da bi v dresu Barcelone dosegel vsaj enega," je dejal eden od predlagateljev peticije.