Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.02.2016 15:38:29
Deli članek:

Diego Simeone novo ime v boju za trenerja Chelseaja

Reuters

Med resnimi kandidati za novega trenerja Chelseaja je tudi Diego Simeone.

 
Po poročanju španskega spletnega portala OK Diario se je med resnimi kandidati za novega trenerja Chelseaja pojavil Diego Simeone.

Guus Hiddink je po odhodu Joseja Mourinha le začasna rešitev, lastnik kluba iz Londona pa si na vse pretege prizadeva najti trajnejšo rešitev. Kot poročajo Španci, se je močno ogrel za trenerja madridskega Atletica Simeoneja. Trener slovenskega vratarja Jana Oblaka je z moštvom iz Madrida zabeležil nekaj izjemnih uspehov, med drugim je v letu 2014 v španski ligi osvojil naslov prvaka in za seboj pustil celo Barcelono in mestnega tekmeca Reala, s slednjim pa se je v isti sezoni meril tudi v finalu lige prvakov, a izgubil šele po dodatnih 30 minutah igre.

Španci so sicer še bolj konkretni in trdijo, da je Simeone svojim nadrejenim že sporočil, da si želi selitve na Stamford Bridge, kjer bi na sezono zaslužil okroglih dvanajst milijonov evrov.

Zanimivo, italijanski mediji so nedolgo nazaj pisali, da se je Roman Abramovič o vsem potrebnem praktično že dogovoril z aktualnim trenerjem Juventusa Massimilianom Allegrijem.