Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.02.2016 14:25:56
Deli članek:

Dekle osramočenega nogometaša: Ne bom ga zapustila, vsi fantje varajo

Dekle Adama Johnsona, nogometaša, ki je imel pred časom spolno razmerje z vsega 15-letno punco, mu je skok čez plot oprostilo.

 
Športna javnost se zgraža nad dejanjem, ki ga je zagrešil 28-letni angleški nogometaš. Adam Johnson je imel pred časom spolno razmerje z mladoletno osebo, kar je tudi priznal, takrat pa so se mu odrekli pri Sunderlandu, sodelovanje pa je z njim prekinil tudi sponzor Adidas.

Kljub skoku čez plot pa mu ob strani še zmeraj stoji dolgoletno dekle Stacey Flounders. S slednjo sta se ravno v času njegove avanture razveselila prvega otroka, očitno pa to za njo ni dovolj velik "prekršek", da bi ga zapustila. "Vsi možje varajo. Jaz mu bom stala ob strani," je na kratko dejala Floundersova, ki se je pred to izjavo vztrajno in uspešno vzdržala vsakega komentarja.

Kot smo že poročali, se je Johnson pred časom zapletel z vsega 15-letno navijačico Sunderlanda. S slednjo se je najprej dopisoval prek aplikacije na mobilnem telefonu, nato pa se z njo sestal tudi na parkirišču in v avtomobilu z njo počel stvari, ki jih preprosto ne bi smel. "Bilo je vrhunsko. Želel sem ti le še sleči kavbojke," je po dogodku med drugim najstnici napisal (nekdanji?) angleški reprezentant. Če bodo nogometaša spoznali za krivega, mu grozi zaporna kazen do dveh let in pol.